Dienstverlening

Van start in de dienstverlening

De zorg is momenteel volop in beweging. Met het oog op deze ontwikkelingen heeft Kiem lesmateriaal voor: Van start in de dienstverlening.
Dit thema is speciaal geschreven voor het praktijkonderwijs, SVA 1. Het past perfect bij de nieuwe vraag uit het werkveld waarbij van de werknemer meer wordt verwacht dan alleen kennis over schoonmaak. Een werknemer moet nu bijvoorbeeld ook op de hoogte zijn van facilitaire taken en ondersteunende taken in de zorg, zoals recreatie.

Certificering

Het lesmateriaal sluit uitstekend aan bij de certificering vanuit KPC Groep en biedt zelfs meer! Door de goede samenwerking tussen KPC Groep en EduHint zijn uw leerlingen verzekerd van een goede voorbereiding op de examens. Wilt u uw leerlingen de examens van Zorg en welzijn van KPC Groep afnemen? Deze zijn ook afgedekt. De verbreding in de richting van facilitair en zorg vindt u in overige hoofdstukken van het lesmateriaal.

Online platform

Wij bieden het lesmateriaal geheel digitaal aan via ons online leerplatform. Dit leerplatform bevat sterke features, zoals een voorleesfunctie, de mogelijkheid om content zelf te verrijken en een leerlingvolgsysteem.

Wilt u kennismaken met het lesmateriaal en het online leerplatform? Vraag geheel gratis een proefaccount aan.

Proefaccount aanvragen

Al overtuigd?

U kunt het lesmateriaal hier bestellen.
Bestellen