Home » Lesmateriaal » Logistiek » Werken in de logistiek

Herziening lesmateriaal

Het Kiem-lesmateriaal Werken in de logistiek is populair bij praktijkscholen. Om ervoor te zorgen dat het lesmateriaal nóg beter aansluit bij de wensen van het praktijkonderwijs, krijgt het lesmateriaal een complete update. De teksten worden eenvoudiger en we zorgen dat de herziening goed past bij het praktische lesmateriaal van HBProTrade.

Het nieuwe lesmateriaal is bestelbaar vanaf juli 2023.

We geven je graag vast een voorproefje zodat je precies weet waarmee je komend schooljaar aan de slag kunt. Download gratis het proefhoofdstuk Werken in de groothandel.

Werken in de logistiek

“Het Kiem-lesmateriaal Werken in de logistiek krijgt een complete update. Zo zorgen we ervoor dat het lesmateriaal nóg beter aansluit bij de wensen van het praktijkonderwijs.”

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek

In Werken in de logistiek komt alle benodigde kennis en vaardigheden om goed in een magazijn te kunnen functioneren aan bod.

Dit thema bevat zowel theorie als praktische opdrachten, alles in één. Het lesmateriaal is in kleur. Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur. De hoofdstukken zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Het start met de kernwoorden uit het betreffende deel. Ook worden docent en leerling hier aangespoord een woordweb over het onderwerp te maken. Elke paragraaf sluit af met een samenvatting en enkele vragen.

In het materiaal staan verwijzingen naar het praktische lesmateriaal van HBProtrade. Zo kunnen de leerlingen de geleerde stof direct in praktijk brengen.

Naast de theorie maakt de leerling stagevragen en stage-opdrachten. Deze stagevragen en stageopdrachten maakt de leerling op zijn stagebedrijf. Hiervoor is een apart stageboek beschikbaar.

Dit thema is op niveau SVA2. Dit niveau richt zich op de arbeidstoeleiding door middel van een stage buiten de school.

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar Kiem! Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!