Wat is Kiem?

De volgende stap in leren

Ons perspectief op leren

Leren door te doen, dat is waar Kiem voor staat. Kiem is dé methode voor praktijkonderwijs, maar daarnaast ook voor iedereen die zich op dit niveau verder wil ontwikkelen.

Kiem heeft de volgende thema’s:

  • Wat doe jij in de winkel?
  • Aan ’t werk in de winkel
  • Baliemedewerker
  • Werken in de logistiek
  • Beheren van het schoolmagazijn.

Speciaal voor het praktijkonderwijs ontwikkelen we ook een rekentrainer, SmartRekenen pro. Meer informatie vind je op de website van SmartRekenen.

Voordelen Kiem

Uitstekende voorbereiding op certificering

Kiem biedt een uitstekende voorbereiding op certificering bij Kenniscentrum Handel en KPC Groep. Dit geldt zowel voor niveau SVA 1 als SVA 2.

Uitgebreid online leerplatform

Vanaf februari 2019 is ons uitgebreide online leerplatform beschikbaar voor de thema’s Wat doe jij in de winkel? en Aan ’t werk in de winkel. De overige thema’s worden later in 2019 op het nieuwe leerplatform gepubliceerd. Voorlopig kunt u voor het digitale materiaal terecht op de methodesite www.ovdkiem.nl.

Proeflicentie

Speciaal ontwikkeld voor het praktijkonderwijs

Het Kiem-lesmateriaal is speciaal ontwikkeld voor het praktijkonderwijs. Dit betekent dat de inhoud specifiek is geschreven voor de pro-leerling. Het is dus geen afgezwakte Entree-methode.

Speciaal voor het praktijkonderwijs ontwikkelen we een rekentrainer, SmartRekenen pro. Meer informatie vind je op de website van SmartRekenen.

Bestellen

Ik blijf graag op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws voor docenten in praktijkonderwijs? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Kiem.

Je bent aangemeld!