Samenwerking Kiem en HBProTrade

3

Samen voor het praktijkonderwijs

EduHintOVD gaat de komende jaren een samenwerking aan met HBProTrade. HBProTrade is een uitgeverij die praktische leermiddelen maakt voor het praktijkonderwijs. Met deze leermiddelen leren leerlingen in de school de praktische vaardigheden die horen bij hun vak. HBProTrade heeft lesmateriaal voor winkel, logistiek en schoonmaak.

De methodes van Kiem en HBProTrade zijn een goede match van theorie en praktijkopdrachten. De boeken van Kiem bieden actuele vakkennis. Bij HBProTrade wordt het leren in realistische context geplaatst, waardoor leerlingen echt tot leren komen. In die realistische leeromgeving van de praktijkopdrachten wordt regelmatig verwezen naar de theorie die in Kiem voorkomt.

Kortom een mooie mix en match, waarbij de praktijk centraal staat.

Over de samenwerking

“We zien uit naar de samenwerking met HBProTrade en Herbi Bomers. Het lesmateriaal van HBProTrade is een mooie praktische aanvulling op ons lesmateriaal van Kiem. Zo versterken we elkaars lesmateriaal en zijn leerlingen nog beter voorbereid op het echte werk.” (Marjon Boddéüs van Kiem)

“Door de samenwerking met Kiem bieden we een compleet aanbod waarin we voorzien in de behoefte van docenten. Ik heb zin in de samenwerking met Kiem en kijk uit naar een mooie toekomst samen.” (Herbi Bomers van HBProTrade)

3

Share This